Atras în mreje de o tânără, un bărbat a fost tâlhărit de amicii fetei

Cinci hunedoreni, din Deva, Orăștie și Simeria, au fost arestați preventiv, ieri, după ce au tâlhărit un bărbat, căruia i-au furat 700 de euro, actele de identitate, dar și un card bancar. În cursul zilei de ieri, aceștia au fost reținuți și, tot în aceeași zi, aceștia au fost prezentați judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Magistrații Judecătoriei Deva au admis propunerea pentru toți cei cinci, dintre care trei efectiv au participat la tâlhărie, iar alți doi au fost complici.

Victima celor cinci a fost un bărbat de 48 de ani, din comuna Șoimuș. Acesta a sesizat Poliţia cu privire la faptul că, în miez de noapte, în timp ce se deplasa pe strada Mihai Viteazu, din municipiul Deva, a fost lovit şi deposedat de portmoneu.

„Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, iar în urma activităților investigative au reuşit identificarea a cinci persoane, faţă de care efectuează cercetări cu privire la fapta reclamată. În cursul zilei de ieri, cei cinci au fost depistaţi de poliţişti în urma unei acţiuni ce a avut loc pe raza localităţilor Deva, Orăştie şi Simeria şi au fost reţinuţi preventiv, pentru 24 de ore.

Prezumtivii autori sunt o tânără de 22 de ani, din municipiului Deva, un bărbat de 40 de ani, din orașul Simeria şi un bărbat de 34 de ani, din municipiul Orăștie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Din cercetări a rezultat faptul că tânăra i-a făcut părţii vătămate propuneri de natură sexuală, iar după ce acesta a consumat băuturi alcoolice în mai multe localuri din Deva, în drum spre casă, profitând de starea de ebrietate în care se afla victima, tânăra şi cei doi bărbaţi identificaţi de poliţişti l-au lovit cu pumnii în zona feței pe bărbatul de 48 de ani, l-au trântit la pământ și i-au luat din buzunarul interior al gecii portmoneul (în care se aflau 700 de euro, acte de identitate şi un card bancar).

La comiterea faptei au mai contribuit şi un bărbat de 43 de ani, din municipiul Orăștie (care va fi cercetat pentru complicitate la tâlhărie calificată) şi o femeie în vârstă de 48 de ani, din municipiul Hunedoara (care va fi cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire). Din cercetări a rezultat că bărbatul de 43 de ani i-a preluat cu mașina pe cei trei prezumtivi autori de la locul comiterii faptei și s-au deplasat în municipiul Hunedoara, pentru a o conduce la domiciliu pe femeia în vârstă de 48 de ani (la domiciliul căreia au fost împărțiți banii rezultați din comiterea infracțiunii), conform ziardehunedoara.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns