Atmosferă de vis! CSM Lugoj a umplut până la refuz sala „Constantin Jude” (foto)

Atmosferă de vis! CSM Lugoj a umplut până la refuz sala "Constantin Jude" (foto)

Într-o atmosferă de vis, echipa timişeană a pierdut şi returul finalei Cupei Challenge la volei feminin, 0-3 cu Reale Mutua Fenera Chieri 76, ratând şansa de a cuceri trofeul.

Sala „Constantin Jude” a fost arhiplină, miercuri seară, la returul finalei Cupei Challenge la volei feminin, iar atmosfera creată de suporterii prezenţi la meciul CSM Lugoj – Reale Mutua Fenera Chieri 76 a fost una incredibilă. Cu câteva ore înainte de start tribuna arenei acoperite din capitala Banatului era aproape plină, echipa vizitatoare contribuind la rândul ei la numărul ridicat de spectatori, fiind susţinută de o galerie numeroasă.

Atmosferă de vis! CSM Lugoj a umplut până la refuz sala "Constantin Jude" (foto)

Pe teren, italiencele s-au impus din nou, la fel ca în manşa tur, şi tot cu 3-0 (25-21, 25-21, 25-21), punând mâna pe trofeu! Toate punctele reuşite de CSM Lugoj au fost aplaudate la scenă deschisă de public.

Replica echipei din judeţul Timiş a fost una pe măsura unei finale, însă diferenţa de valoare şi-a spus în cele din urmă cuvântul. Favoritele tribunei au început cu încredere primul set, deoarece ştiau că trebuie să câştige pentru a cuceri trofeul.

Au condus cu 7-3, însă nu a fost nevoie de mult timp pentru ca Reale Mutua Fenera Chieri 76 să preia iniţiativa şi să întoarce rezultatul (de la 9-7 la 9-16). CSM Lugoj a reuşit să se apropie până la finalul setului, nu suficient pentru ca echipa italiană să închidă primul set cu 25-21.

Atmosferă de vis! CSM Lugoj a umplut până la refuz sala "Constantin Jude" (foto)

A doua perioadă de joc a început sub semnul echilibrului şi a continuat în aceeaşi atmosferă până la jumătatea acesteia. Apoi, Reale Mutua Fenera Chieri 76 a reuşit să se distanţeze la trei lungimi şi a mai pus încă un punct la final de set: 25-21. A fost suficient pentru obţinerea trofeului, dar mai era nevoie să se joace încă un set. Unul pe care învingătoarea l-a controlat încă de la început, 5-1, avantajul crescând treptat: 16-11, 20-14.

La final, tot 25-21, ca în primele două seturi, iar sărbătoarea putea începe în sala „Constantin Jude”. Şi nu au fost momente de bucurie doar pentru noua deţinătoare a Cupei Challenge, ci şi pentru învinsa din România, o echipă aflată într-o creştere evidentă de la un an la altul, cu un sezon 2022-2023 de excepţie, în care finala europeană jucată miercuri seară reprezintă o performanţă incredibilă. CSM Lugoj îşi concentrează acum atenţia asupra principalei competiţii interne – Divizia A1 de volei feminin.

CITEŞTE ŞI: Zeci de amenzi, după o acțiune a Poliției Rutiere și a inspectorilor RAR, la Timișoara

Duminică, de la ora 18:30, în sala „Ioan Kunst Ghermănescu” din Lugoj, echipa timişeană va primi vizita lui CSO Voluntari.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *