Ați văzut-o? Anunțați imediat poliția! Update: minora a fost găsită

Ați văzut-o? Anunțați imediat poliția!

Ați văzut-o? Anunțați imediat poliția! Este mesajul lansat de Poliția județului, care efectuează căutări în vederea depistării unei minore de 15 ani, care a plecat de la domiciliu în cursul zilei de duminică, 21 august, după prânz, zi în care i-a și fost anunțată dispariția!

„Polițiști din cadrul Poliției Orașului Bocșa au fost sesizați de către mama minorei despre faptul că BĂLÎNGĂ NOEMI MARIA a plecat de la domiciliul din Bocșa, str. Republicii, Nr. 57, și nu a mai revenit. Semnalmente: 1,60 -1,65 m înălțime, greutate 55 kg, constituție atletică, ochi căprui, păr negru lung, fără semne particulare. La momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcată cu pantaloni de culoare albă, maiou de culoare maro, avea asupra sa o poșetă de culoare albă“, informează IPJ Caraş-Severin.

CITEŞTE ŞI: Vila Kimmel din Timişoara, un loc al poveştilor

Persoanele care pot furniza informații cu privire la tânăra dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Update: Potrivit IPJ Caraș-Severin, minora a revenit singură la domiciliu. Pe timpul absenței nu a fost victima vreunei infracțiuni!

Sursa text şi foto: caon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *