Ați primit acest mesaj? Este o nouă formă de înselătorie. Anunțul făcut de Poliția Română

Abonament lunar pentru Facebook și Instagram fără publicitate

Poliția Română avertizează în legătură cu o nouă formă de înselătorie. Este vorba despre un mesaj prin care i se cere utilizatorului să introducă mai multe date personale, altfel contul respectivului ar urma să fie blocat.

CITEȘTE ȘI: Americanii mor şi azi din cauza atentatelor din 11 septembrie. Praful și molozul au făcut mai mulți morți decât în ziua atacurilor

“Ați primit și dumneavoastră acest mesaj/mail? Sperăm că NU ați dat curs ‘invitației neobișnuite’ de a vă introduce datele personale pe platforma respectivă.

La o citire atentă a mesajului, remarcăm forma textului și încercăm să nu cădem ‘pradă’ acestor atacuri de tip #phishing. Mai mult, vă rugăm să discutați cu bunicii sau persoanele dragi, care pot fi vulnerabile în fața acestor situații.

mesaj fals

Verificați cu atenție adresa expeditorului, adresa site-ului pe care ar urma să introduceți date personale și asigurați-vă că sunteți pe site-ul oficial, iar cererea este una legitimă. Vă invităm să trimiteți acest mesaj tuturor persoanelor vulnerabile!”, a scris Poliția Română pe pagina oficială de Facebook.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *