Atenţionare de călătorie emisă de MAE: Grevă a sindicatului feroviar, în Grecia, în 30 mai

Atenţionare de călătorie emisă de MAE: Grevă a sindicatului feroviar, în Grecia, în 30 mai

Atenţionare de călătorie emisă de MAE: Grevă a sindicatului feroviar, în Grecia, în 30 mai.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie pentru Grecia, unde marţi este programată o grevă a sindicatului feroviar, astfel că acest tip de transport va fi afectat timp de 24 de ore. Potrivit MAE, în Republica Elen, sindicatul feroviar (OASA) a anunţat organizarea unei greve, în 30 mai. Transportul feroviar va fi afectat timp de 24 de ore.

CITEȘTE ȘI: Luni, profesorii timișeni pichetează din nou prefectura, alături de Sindicatul Liber din UPT și Asociația Elevilor din Timiș

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106710035 şi Consulatului General al României de la Salonic: +302310340088, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi numărul de telefon de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Republica Elenă: +306978996222 şi al Consulatului General al României de la Salonic: +306946049076.

MAE recomandă consultarea paginilor web http://atena.mae.rohttp://salonic.mae.rohttps://ec.europa.eu/consularprotection/content/travel-advice_rowww.mae.ro şi reaminteşte că românii care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia ”Călătoreşte în siguranţă” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

 

news.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *