Atenţionare de călătorie emisă de MAE: Grevă a angajaţilor din transportul public maritim din Grecia, anunţată pentru 1 mai 

Românii au cheltuit 1,9 miliarde de euro pe vacanţe în străinătate în perioada ianuarie - aprilie, dublu față de anul trecut

Atenţionare de călătorie emisă de MAE: Grevă a angajaţilor din transportul public maritim din Grecia, anunţată pentru 1 mai. 

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie pentru Grecia, unde este anunţată, pentru 1 mai, o grevă a angajaţilor din transportul public maritim, care ar urma să afecteze toate mijloacele de transport maritim şi facilităţile portuare din ţară, transmite News.ro. Potrivit MAE, în Grecia, Federaţia Marinarilor Eleni (PNO) a anunţat organizarea unei greve de 24 de ore, în 1 mai (interval orar 00:01 – 24:00).

CITEȘTE ȘI: Anunţ de la hidrologi: Cod portocaliu de inundații în două judeţe din vestul ţării

Greva va afecta toate mijloacele de transport maritim şi facilităţile portuare din Republica Elenă.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106710035 şi Consulatului General al României de la Salonic: +302310340088, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al misiunii diplomatice a României în Republica Elenă: +306978996222 şi Consulatului General al României de la Salonic: +306946049076.

g4media

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *