Atenție, șoferi! Restricții de trafic pe o șosea din Timiș

Consiliul Județean Timiș va desfășura, în perioada 11-15 noiembrie, lucrări de întreținere, respectiv de reciclare a straturilor rutiere degradate pe DJ 609F Remetea Mare – Bucovăț. Astfel, între 11 și 15 noiembrie, în intervalul orar 9.00 -18.00, vor fi instituite restricții de circulație pe sensul de mers Remetea Mare (DN6) – Bucovăț.

CITEȘTE ȘI: Anunţ de ultim moment de la meteorologi: Cum va fi vremea în weekend

“Continuăm, atâta timp cât condițiile meteorologice ne permit, lucrările de modernizare și întreținere periodică a drumurilor județene pe care le avem în administrare. Este și cazul șoselei care face legătura între localitățile timișene Remetea Mare și Bucovăț. Mulțumim tuturor conducătorilor auto pentru înțelegere, asigurându-i că luăm toate măsurile necesare pentru desfășurarea traficului rutier în condiții cât mai bune”, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

1 Comments
ioan 09/11/2019
Daca va ramane ceva asfalt (chiar reciclat),poate se va asfalta cei 1,5-2km de drum de la restaurant Stejarul pana-n drumul Bazos vechi-Recas o breteadeosebit de utila, atunci cand sunt blocaje pe Remetea Mare-Recas si conectare Bazos vechi-Bucovat -Mosnita,poate chiar Ghiroda in perspectiva.