Atenție, șoferi! Restricții de trafic pe o șosea din Timiș

Consiliul Județean Timiș va desfășura, în perioada 11-15 noiembrie, lucrări de întreținere, respectiv de reciclare a straturilor rutiere degradate pe DJ 609F Remetea Mare – Bucovăț. Astfel, între 11 și 15 noiembrie, în intervalul orar 9.00 -18.00, vor fi instituite restricții de circulație pe sensul de mers Remetea Mare (DN6) – Bucovăț.

CITEȘTE ȘI: Anunţ de ultim moment de la meteorologi: Cum va fi vremea în weekend

“Continuăm, atâta timp cât condițiile meteorologice ne permit, lucrările de modernizare și întreținere periodică a drumurilor județene pe care le avem în administrare. Este și cazul șoselei care face legătura între localitățile timișene Remetea Mare și Bucovăț. Mulțumim tuturor conducătorilor auto pentru înțelegere, asigurându-i că luăm toate măsurile necesare pentru desfășurarea traficului rutier în condiții cât mai bune”, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
ioan 9 noiembrie 2019
Daca va ramane ceva asfalt (chiar reciclat),poate se va asfalta cei 1,5-2km de drum de la restaurant Stejarul pana-n drumul Bazos vechi-Recas o breteadeosebit de utila, atunci cand sunt blocaje pe Remetea Mare-Recas si conectare Bazos vechi-Bucovat -Mosnita,poate chiar Ghiroda in perspectiva.