Atenție, șoferi! Polițiștii sunt cu ochii pe cei care comit greșeli în trafic

Nu acordă prioritate pietonilor, conduc cu viteză mult prea mare, depășesc neregulamentar sau nu se asigură în intersecții. Sunt cele mai frecvente greșeli pentru care zeci de șoferi au rămas fără permis și s-au ales și cu amenzi.

În acest sfârșit de săptămână, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ Timiș, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 363 de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați.

Au fost reţinute 38 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză.

Astfel, poliţiştii au constatat 19 infracțiuni și au aplicat 363 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere. Au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

În săptămâna, care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

0 Comments

No Comment.