Atenție șoferi! Evitați această zonă, riscați să vă distrugeți mașina

Tot mai mulți șoferi se plâng de starea proastă în care se află drumul ce leagă localitățile arădene Pâncota și Seleuș.

Comparat cu un drum din „Epoca Medievală”, acesta este în lucru încă din iunie, urmând să fie refăcut în întregime. În prezent este acoperit cu un strat de pietriș, care le pune nervii la încercare șoferilor.

Mai mulți au spus că s-au ales cu parbrizul spart din cauza pietrelor și că circulă cu foarte mare dificultate pe acest segment de drum. Din păcate însă, nu știm cu exactitate cât va mai dura până va fi turnat asfaltul, iar până atunci șoseaua este practic un șantier.

Conducerea Consiliului Județean Arad a anunțat că se dorește ca lucrările pe întreaga porțiune Arad-Șiria-Pâncota-Seleuș să fie finalizate în acest an.

Pentru cei care vor să evite această zonă, există mai multe rute alternative: Sântana-Olari-Sintea Mică-Zărand-Seleuș sau Nădab-Seleuș.

Foto: Raul Banci

 

newsar.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
Teo 8 august 2018
Medievală ziceti, păi atunci oamenii care se aneaca cu praf din Seleus de atita timp ar trbui sa se comporte ca in acea epoca.ficareafectat 10 lei penru cuie.stiti ce sa faceti cu ele nu va trebuie ciocan.
bucsa rupta 6 august 2018
Din pacate nu este singulara situatia."Vizitati" drumul care leaga descarcarea de pe A.1 de la Topolovat de com.Brestovat si care continua in jud.Arad facand legatura cu Lipova si veti trai senzatii tari datorita drumului "judetean" care, de la iesirea din sat Lucaret pana la limita de judet,nu este asfaltat,este plin de gropi,vegetatia ajunge sa-l ingusteze.Cei responsabili nu actioneaza nici macar cu o lama ca sa incerce macar sa niveleze cat de cat ce strica fiecare ploaie.Poate aude cineva si...macar atat.