ATENŢIE, şoferi! Big Brother începe să dea amenzi la Timişoara. Unde sunt amplasate camerele video şi radarele

În cadrul sistemului de management al traficului şi de supraveghere video, implementat prin proiectul „Trafic management şi supraveghere video”, au fost incluse şi sisteme tehnice de suport privind aplicarea legii în trafic, precum şi creşterea nivelului de eficienţă şi operativitate a echipelor din teren.

Este vorba despre echipamente de detectare a autovehiculelor care depăşesc viteza regulamentară pentru segmentul de drum pe care se deplasează (radare fixe de viteză), precum şi soluţii de identificare a vehiculelor care pătrund în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului.

Prin urmare, radarele, camerele video şi sistemele de detecţie a trecerii pe roşu înregistrează şi stochează imagini care pot constitui probe în aplicarea sancţiunilor pentru abaterile constatate.

Sancţiunile se vor aplica începând de marți, 14 martie 2017!

Radarele de depistare a depășirii vitezei legale sunt amplasate în următoarele locuri: Pasajul Michelangelo – două radare la ieșirile din tunel pe cele două sensuri; Calea Aradului – la ieșirea din Timișoara; Calea Lipovei (Sever Bocu) – la ieșirea din Timișoara; Calea Șagului – la ieșirea din oraș; Calea Buziașului – la ieșirea din oraș; Calea Dorobanților – la ieșirea din Timișoara.

Camerele pentru depistarea trecerii pe culoarea roșie a semafoarelor se află în: intersecția dintre Calea Șagului și bulevardul Liviu Rebreanu (patru camere); intersecția de la hotelul Continental (bd. Brătianu – Bd. Revoluției – str. Hector) (două camere); sensul giratoriu de la Punctele Cardinale (opt camere); intersecția Bd. Republicii cu str. Jiul (o cameră); intersecția dintre străzile Gheorghe Lazăr și Circumvalațiunii (Billa – Kaufland) (patru camere); intersecția bd. Simion Bărnuțiu – Calea Dorobanților – Gh. Adam (patru camere); intersecția bd. Mihai Viteazul – bd. Vasile Pârvan (trei camere); intersecția Bd. Cetății – str. Gheorghe Lazăr (patru camere); intersecția dintre Calea Aradului și Str. Miresei (patru camere); intersecția Străzii Circumvalațiunii cu str. Brediceanu (trei camere).


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “ATENŢIE, şoferi! Big Brother începe să dea amenzi la Timişoara. Unde sunt amplasate camerele video şi radarele

  1. Ce spun ca urmaresc traficul din Timisora ca pe data 30.04.2017 mi sa FURAT masina din fata porti între orele 23 si 5 dimineata opel vectra c brec din 2004 pentru amenzi se uita Politia dar sa prinda HOTI DE MASINI NU SE VAD PE CAMERE

  2. Daca cu 3m inainte de semafoare verzi se ingalbenesc si treci pe galben nu poti sa franezi pt.ca in spate ai auto care e aproape .intrebare ne asteptam la amenzi? Pt.ca eu am trecut pe galben

Lasă un răspuns