ATENŢIE, plătim dublu atunci când cumpărăm în RATE! Timişorenii sunt în Top 3 la nivel naţional

Când vine vorba de plata online în rate, românii aleg să achite, în medie, dublu faţă de suma alocată printr-o tranzacţie digitală integrală.

Circa 750 lei este suma medie achitată online în rate anul trecut. Majoritatea plăţilor digitale cu cardul de credit sunt realizate de Black Friday, iar cei mai mulţi români optează pentru achiziţii în 12 rate.

Totuşi, deşi în noiembrie se fac cele mai multe cumpărături online în rate, tot atunci se înregistrează şi cele mai mici valori medii ale plăţilor în rate, un motiv fiind tendinţa consumatorilor de a opta pentru cât mai multe rate, majoritatea pe durata unui an de zile.

O primărie din Timiş plăteşte cu ochii închişi lucrări inexistente

În ceea ce priveşte oraşele din ţară în care se fac cele mai multe achiziţii online în rate, peste 50% dintre ele se înregistrează în Capitală, urmate de Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa şi Braşov, fiecare cu o pondere de maximum 5%.

Nu este bine să mâncăm salată de roşii şi castraveţi

Cele mai multe achiziţii online cu cardul de credit se fac pentru produse tech, electrocasnice, mobilier, bijuterii, fashion şi produse cosmetice.

Sursa: businessmagazin.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “ATENŢIE, plătim dublu atunci când cumpărăm în RATE! Timişorenii sunt în Top 3 la nivel naţional

  1. Asemenea analfabeti mai si primesc bani pentru asememea penibilitati? Nu verifica nimeni la Renasterea ce debiteaza public angajatii lor?

Lasă un răspuns