Atenţie, părinţi! După „Balena albastră”, un nou JOC MORTAL devine viral pe Facebook. Ce sunt puşi să facă minorii

profil facebook

După „Balena albastră”, un nou joc mortal devine din ce în ce mai viral pe Facebook! Uite ce a păţit o fetiţă care a întrebat pe contul ei „Cum pot să devin o zână?”

Cu toţii aţi citit probabil despre morbidul joc „Balena albastră”, care face din ce în ce mai multe victime în rândul adolescenţilor.

O nouă activitate de acest gen devine virală pe reţelele de socializare şi a făcut cel puţin o victimă. Poliţiştii timişeni specializaţi în IT urmăresc deja fenomenul, la fel cum au procedat şi în cazul celuilalt joc mortal, „Balena albastră”.

Ce se întâmplă de această dată? Copiii de vârste fragede, în special fetele, sunt învăţaţi cum pot să devină… zâne.

Este uluitor ce mesaje primesc minorii racolaţi de către răufăcători:

„Vrei sa devii o zana? Acum este foarte simplu, nu trebuie decat sa urmezi aceste instructiuni. La miezul noptii, atunci cand toata lumea doarme, ridica-te din pat, da roata camerei de trei ori si spune fraza magica. Ulterior mergi la bucatarie, dar ai grija ca nimeni sa nu te observe, altfel magia nu isi va face efectul. Deschide gazul de la toate arzatoarele aragazului, dar nu il aprinde, nu vrei sa te arzi nu? Dupa ce ai facut asta, lasa usa deschisa si mergi la culcare. Gazul magic va veni la tine, tu il vei respira in somn, iar dimineata, cand te vei trezi, vei observa ca te-ai transformat in zana. Vei fi zana focului!”.

Sursa: mediafax.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *