Atenție la hoții din mijloacele de transport public!

Săptămâna trecută, la Timișoara, activitatea de control s-a desfășurat cu precădere pe liniile principale din cadrul rețelei de transport public.

Acțiunea a avut în vedere validarea titlurilor de călătorie de către toți călătorii, inclusiv persoanele care beneficiază de gratuitate.

Agenții de control ai Societății de Tranport Public Timișoara (STPT) au desfășurat, împreună cu membrii Biroului de analiză și prevenire a criminalității din cadrul IPJ Timiș, o acțiune de prevenire a călătorilor pentru a nu deveni victime ale infracțiunii de furt din buzunare și genți.

Acțiunea s-a desfășurat pe mijloacele de transport în comun unde au fost împărțite pliante, iar călătorilor li s-a recomandat păstrarea obiectelor de valoare în buzunarele interioare ale hainelor, să fie atenți la celelalte persoane din jurul lor, iar gențile sau alte bagaje să fie închise și ținute sub observație.

În perioada menționată au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale și avertismente.

Agenții au urmărit, de asmenea, și gradul de încărcare a mijloacelor de transport în comun, funcționarea instalațiilor de climatizare și starea validatoarelor. La sesizarea călătorilor, în această săptămână, va continua acțiunea de combatere a grupurilor de hoți din stații și din mijloacele de transport, a persoanelor care practică cerșetoria, precum și descurajarea persoanelor care intenționează să circule fraudulos.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns