ATENŢIE! Capcane pentru șoferi pe o stradă din centrul Timişoarei

carol telbisz

Lipsa locurilor de parcare din zona ultracentrală a Timișoarei riscă să se transforme într-o adevărată capcană pentru șoferii care nu sunt suficient de vigilenți.

Conducătorii auto care vin de pe bulevardul Brătianu și fac dreapta pe strada Carol Telbisz sunt atât de încântați când observă pe partea stângă, delimitate cu vopsea albă pe carosabil, locuri de parcare, încât nu mai bagă în seamă semnul de circulație înfipt la câțiva metri buni de începutul străzii, pe partea dreaptă, așa cum se observă și în imagine.

Pe stâlp sunt agățate mai multe semne, acestea fiind, de sus în jos: zonă cu limitare de viteză la 30 km/h, parcare cu plată TimPark (zonă roșie) și, în final, cel de „oprirea interzisă”, care poate fi derutant.

ACCIDENT GROAZNIC în România! 4 morţi, 35 de răniţi, 15 maşini implicate

Un alt semn „oprirea interzisă” se află, într-adevăr, și pe partea stângă a străzii, dar destul de departe, la intersecția cu strada Janos Bolyai.

Șoferii bucuroși în prima fază că au găsit unde să-și lase mașina chiar în buricul târgului au parte de surprize neplăcute ulterior. Poliția locală stă, de obicei, la pândă și le lipește înștiințări pe parbriz.

Cu o semnalizare mai clară s-ar putea rezolva problema, dar de ce atâta grabă, dacă se mai poate strânge ceva la buget?


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “ATENŢIE! Capcane pentru șoferi pe o stradă din centrul Timişoarei

  1. Aveti perfecta dreptate! Nemaivorbind de faptul că semnul de interzicere este la colțul străzii Telbizs, ceea ce ar presupune ca e vorba de următoarea zona de parcare, cea de la fostul CEC.

  2. Indicatoarele sunt puse anapoda iar lipsa locurilor de parcare constituie placerea organelor! Cat despre cel care a completat si lipit autocolantul pe parbrize se observa ca este un analfabet, nu stie nici sa scrie corect numele strazii, forma scrisului este precum a unui elev care acum invata caligrafia!

  3. Ăștia de la locală nu dau socoteală nimănui? Unde ar trebui adresata o plângere pentru lipsa de inactiune, ca sa fie faultati urât istetii ăștia ieșiți la îndeplinit norma?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *