Atenție, autostradă blocată. Șoferii sunt disperați. Video

lucrari autostrada 6

Sute de șoferi s-au trezit blocați pe autostradă, după ce în zonă se desfășoară lucrări. Șoseaua de mare viteză este extrem de aglomerată, iar oamenii disperați că pierd ore bune în plus până să ajungă la destinație.

Autostrada A2 le dă din nou bătăi de cap şoferilor care pleacă spre mare, vineri dimineaţă. O bandă a sensului către litoral al Autostrăzii Soarelui este blocată vineri, până la ora 12:00, din cauza unor lucrări la kilometrul 13.

https://www.facebook.com/alex.lancuzov/videos/2947731408631652/?t=2

Autostrada A2 este circulată vineri dimineaţă intens, în special pe sensul către litoral, mai ales că începe şi weekend-ul. În urmă cu o lună, în acelaşi loc au fost făcute lucrări, după ce un un rost de dilataţie a ridicat două dale. Poliţia informează că circulaţia rutieră este oprită până la orele 12:00 pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, conform realitatea.net

CITESTE SI: Zeci de turiști timișoreni se plâng că au plătit un zbor direct din Grecia, dar au fost plimbați prin aeroportul din București

Lucrările au loc la kilometrul 13, pe prima bandă. Traficul se desfăşoară îngreunat, doar pe banda a doua. În urmă cu o lună, în 17 iunie, în acelaşi loc au fost făcute lucrări, după ce un rost de dilataţie a ridicat două dale.

”Un rost de dilataţie a ridicat două dale, din cauza căldurii”, anunţa atunci Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *