Atelierele creative organizate de Asociația Miltonia, apreciate şi utile pentru copii

Atelierele creative organizate de Asociația Miltonia, apreciate şi utile pentru copii

Aproximativ 200 de copii au participat la atelierele propuse de Asociația Miltonia și au învățat tehnici de pictură, secretele unui mic dejun sănătos, modelaj și, totodată, cum își pot găsi cu ușurință echilibrul interior.

Asociația Miltonia, susținută de dm drogerie markt, a organizat sâmbătă, 18 mai 2024, în Parcul Copiilor din Timișoara, o serie de ateliere dedicate copiilor. Evenimentul a reprezentat un succes, atrăgând numeroşiprichindei și părinți, care au participat cu entuziasm și interes la activitățile propuse.

Atelierele au inclus sesiuni interactive de nutriție, mindfulness, modelaj și pictură, fiecare dintre acestea fiind conduse de specialiști cu experiență: Maria Varga – nutriționist-dietetician, Judit Hărdăuț – trainer acreditat și certificat mindfulness, Daniela Scurtulescu – profesor coordonator pictură și Beatrice Căițanu – terapeut holistic și lucrător prin arte combinate.

Copiii au avut ocazia să învețe despre alimentația sănătoasă, să practice tehnici de relaxare și concentrare, să își exprime creativitatea prin modelarea lutului și pictură, toate într-un mediu prietenos și educativ.

Participanții, atât copiii cât și părinții, au fost încântați de diversitatea activităților și s-au bucurat să petreacă timp de calitate împreună, într-un cadru relaxant, în aer liber. Pe lângă cunoștințele și abilitățile dobândite, cei mici au primit și premii, constând în produse și gustări dmBio, baloane cu heliu și șorțuri personalizate.

„Suntem extrem de bucuroși de succesul acestui eveniment și de entuziasmul arătat de copii și părinții lor. Scopul nostru este să oferim copiilor oportunități de învățare și dezvoltare, într-un mod distractiv și interactiv, și suntem fericiți că am reușit să realizăm acest lucru”, a declarat Mariana Faur, reprezentant al Asociației Miltonia.

În data de 1 iunie 2024, între orele 10.00 și 17.00, la Stadionul Știința din Timișoara, cei mici vor avea o nouă întâlnire cu atelierele Miltonia, în cadrul evenimentului Poli Kids, unde dm drogerie markt va pune umărul pentru diverse activități adresate copiilor, de ziua lor.

CITEŞTE ŞI: Zece proiecte din Timiș au fost admise la finanțare în cadrul programului pentru școli verzi, iar alte trei se află pe lista de rezervă

Asociația Miltonia își propune să continue organizarea de evenimente educative și recreative pentru copii, contribuind astfel la dezvoltarea armonioasă a celor mici și la crearea unor experiențe de neuitat pentru întreaga familie. Pentru mai multe informații despre activitățile Asociației Miltonia și evenimentele viitoare, vizitați site-ul www.miltonia.ro sau scrieţi un e-amil la: [email protected].


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *