Atelier gratuit de croşetat, în Parcul Uzinei

Atelier gratuit de croşetat, în Parcul Uzinei

Atelier gratuit de croşetat, în Parcul Uzinei

Timișorenii care nu au apucat să ajungă săptămâna trecută la atelierul de croșetat din cadrul FAPT mai au o șansă atăzi , de la ora 17, în Parcul Uzinei.

Anca Mircu și Livia Mateiaș îi așteaptă cu un atelier care le va oferi ocazia de a se decupla de la orice emoție negativă și a se conecta la o stare solară prin intermediul croșetei. Vor învăța să croșeteze un simbol solar, așa că sunt așteptați, indiferent de vârstă, într-un cadru care degajă prospețime și relaxare, numai bun de descoperit scheme de croșetat. Participarea la atelier este gratuită.

CITEȘTE ȘI: Directoarea unei instituții publice din Timișoara stă la coadă la portbagaj în timpul serviciului

”Proiectul <Reconectare la Podul de Poveste> constă în cinci întâlniri creative în comunitate, din care patru în spațiul public (Parcul Uzinei lângă Podul de Poveste) și își propune să dezvolte și să intensifice legăturile și lucrul început în cadrul comunității creative <<Croșetăm Povești și Poduri>>.

De asemenea își propune să promoveze apariția unei subiectivități comune care prin intermediul instrumentelor artistice să contribuie la coeziune, dar și să genereze activități colective care să ofere participanților crearea sentimentului de apartenență. Atelierele au o dimensiune performativă, de ritual colectiv, și se desfăşoară în lunile iunie – iulie 2023”, subliniază organizatorii.

Festivalul de Arte Performative Timișoara (FAPT) 2023 este construit în jurul ideii de comunitate, explorează modele noi de creație și conviețuire și pune în discuție conexiunile dintre oameni atunci când ei petrec un anumit timp împreună.

Pe tot parcursul anului, FAPT scoate în evidență latura participativă a artei prin implicarea diverselor comunități din Timișoara. Începând cu luna iunie, ateliere FAPT aduc împreună realitățile lumii actuale, artiști naționali și internaționali și sunt completate de un spectacol de dans contemporan.

Programul festivalului este realizat de artiști locali și internaționali pentru și alături de oameni din Timișoara, alături de corpuri cu istorii diferite, de oameni care redefinesc comunitatea din care fac parte sau caută una căreia să-i aparțină.

FAPT face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *