Atac fără precedent la adresa Guvernului PSD-ALDE: ‘Minciuna a ajuns la bilanț, astăzi apar scăderile de salarii’

PNL spune că „minciuna PSD a ajuns la bilanţ”, pentru că astăzi apar scăderile de salarii, dar că nu este suficient ca doar liberalii să realizeze „mega ţeapa dată de PSD românilor”, ci toţi ceilalţi trebuie să vadă „ticăloşia acestui partid şi a complicilor săi”.

„Minciuna PSD a ajuns la bilanţ, astăzi apar scăderile de salarii! Însă, nu e suficient ca noi să realizăm mega ţeapa dată de PSD românilor, ci toţi ceilalţi trebuie să vadă ticăloşia acestui partid şi a complicilor săi”, scriu reprezentanţii PNL, luni, pe Facebook.

Ei reamintesc declaraţiile de anul trecut ale ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, potrivit cărora transferul contribuţiilor va duce la creşterea salariilor în mediul privat cu 17%, toţi bugetarii vor primi o majorare de 25%, salariile nu vor scădea, în urma Legii salarizării şi scad taxele, respectiv impozitul şi contribuţiile sociale.

Liberalii spun că nu doar că nu s-a întâmplat aşa, dar unii angajatori au fost obligaţi la tăieri de salarii în urma artificiilor fiscale ale PSD-ALDE, majorarea cu 25% a fost doar pe hârtie, nu şi în buzunar, şi oricum nu a fost aplicată pentru toţi, fiind omise întregi categorii profesionale.

„Absolut totul a fost un artificiu de contabilitate fiscală prin care au fost jefuite sălbatic comunităţile locale de banii necesari pentru dezvoltarea lor. Au fost lovite, în special, acele comunităţi cu mai mulţi angajaţi aflaţi în sectorul privat”, spune PNL, scrie stiripesurse.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns