Atac al unui lider liberal la adresa lui Ciolacu pe tema taxelor din 2024

Atac al unui lider liberal la adresa lui Ciolacu pe tema taxelor din 2024

Atac al unui lider liberal la adresa lui Ciolacu pe tema taxelor din 2024

Florin Roman, viceliderul grupului parlamentar liberal din Camera Deputaților, a lansat un atac la adresa liderului social-democrat, premierul Marcel Ciolacu după ce acesta a transmis cetățenilor să stea liniștiți că în 2024 nu vor crește taxele.

”Nici nu e cazul după ce guvernul Ciolacu le-a majorat anul trecut și unele au intrat în vigoare la 1 ianuarie. Ce nu spune dl Ciolacu este ca creșterea taxelor a fost oprită de PNL, în momentul adoptării legii bugetului de stat, pentru anul 2024. Iar dl premier mi-a reproșat public introducerea amendamentului care nu-l lasă să mărească biruri, chiar de la tribuna Parlamentului”, spune Roman.

Acesta a subliniat că ”liberalii sunt cei care au transformat oprirea creșterii taxelor, de către guvernul Ciolacu, în litera de lege”.

Roman transmite un mesaj și către oamenii de afaceri: ”Domnia sa (premierul Ciolacu, n.r.) ne spune că ne face un hatâr, prin respectarea legii. Mediul de afaceri trebuie să știe că atât timp cât vom fi la guvernare îi vom apăra de poftele celor care vor subjugarea mediului privat, pentru a susține ajutoarele sociale!”

CITEŞTE ŞI: “Rentabilizare” a la Horticultura SA: singura florărie din centrul Timișoarei a ajuns depozit de sticle și panouri


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Atac al unui lider liberal la adresa lui Ciolacu pe tema taxelor din 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *