ASU Politehnica Timişoara – UTA Bătrâna Doamnă, duminică seară, pe „Dan Păltinişanu”

Etapa cu numărul 35 a celui de-al doilea eşalon fotbalistic propune un interesant duel între ASU Politehnica Timişoara şi UTA Bătrâna Doamnă. Duminică, începând de la ora 19, pe stadionul „Dan Păltinişanu”, va fi, cu siguranţă, şi un duel al galeriilor celor două formaţii din vestul ţării.

În tribune vor lua loc cel puţin zece mii de spectatori, conform unor surse din cadrul grupării de pe Bega, biletele vânzându-se ca pâinea caldă.

„Este foarte clar că vor fi două jocuri, unul pe teren şi altul în tribună. Ambele echipe doresc ca partida să se desfăşoare în spiritul fair-play-ului şi al sportivităţii. Sperăm să câştigăm, iar printr-o victorie să deblocăm puţin atmosfera actuală din fotbal, să reclădim pasiunea oamenilor de a veni la stadion.

Îi aşteptăm în număr cât mai mare şi sperăm să îşi îndrepte atenţia spre acest fenomen. Sper ca ambiţia şi ardoarea cu care vor juca cele două echipe să nu depăşească limitele regulamentului. Vom vedea în ce măsură va conta pauza pe care am avut-o. În prima jumătate a săptămânii, echipa s-a pregătit cu antrenorul secund şi cu preparatorul fizic, eu fiind plecat la cursurile pentru Licenţa PRO, dar jucătorii sunt responsabili, s-au pregătit bine.

Vom vedea duminică, la ora jocului, dacă suntem în formă maximă sau nu. Am avut discuţii în ceea ce priveşte intensitatea antrenamentului, pentru ca duminică să fim la potenţial maxim. Rezultatele au fost mai bune în ultimul timp, ne-au dat mai multă încredere pentru a mai acumula puncte în clasament şi a mai urca. Suntem mai relaxaţi, pentru că am scăpat de grijile retrogradării.

Sper să nu fim însă prea relaxaţi, dar nu cred că va fi cazul, datorită presiunii pozitive pe care o va exercita publicul asupra noastră, care ne va determina să dăm tot ce avem mai bun din noi. UTA are, într-adevăr, mai mare nevoie de victorie şi sperăm să transmitem presiunea pe umerii lor, să îi obligăm să comită greşeli, să îi surprindem, să îi taxăm şi să-i învingem. Aceste meciuri sunt foarte frumoase, iar noi ne-am dori să jucăm şi anul viitor contra lor.

M-a surprins decizia lor de a renunţa la Andor. Nu ştiu amănunte, a luat cartonaş roşu atunci, poate că au fost şi unele probleme de indisciplină, chiar nu cunosc intimităţile echipei lor… Dar mai au în continuare jucători foarte buni. Unul dintre ei este Adrian Petre, golgheterul lor, un jucător născut în anul 1998. Să marchezi atâtea goluri, la această vârstă, în Liga a II-a, spune ceva… Au şi alţi jucători buni de atac, pe Curtuiuş, Strătilă, jucători cu mare experienţă, care pot face diferenţa”, a declarat antrenorul Sorin Brîndescu, citat de druckeria.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns