ASU Politehnica Timişoara şi-a prezentat oficial noile achiziţii

ASU Politehnica Timisoara 2

Doar cinci dintre cei opt fotbalişti acontaţi în această iarnă de ASU Politehnica Timişoara pot evolua în partida de sâmbătă cu Luceafărul Oradea (ora 11, la Sânmartin).

Bogdan Vasile, Cristian Dros, Alin Manea, Mihai Ene şi Cristian Ene au fost prezentaţi oficial în cadrul unei conferinţe organizate, astăzi, în Amfiteatrul K1 al UPT.

Moldoveanul Radu Rogac şi paraguayanul Jorge Alvarenga rămân în stand-by, actele lor neajungând încă la sediul clubului alb-violet pentru a putea fi înregimentaţi, în timp ce Claudio Kiala a fost împrumutat la divizionara a treia CSM Lugoj.

„Sunt jucători pe care i-am urmărit cu atenţie. Îi ştiam din meciurile directe, aveam foarte multe informaţii despre ei. Sunt tineri, au potenţial, singura problemă care se pune la ora actuală este cât de repede reuşesc să se integreze în cadrul lotului nostru şi cât de repede vor înţelege ce înseamnă Politehnica Timişoara şi suporterii săi. Se ştie foarte bine că suntem un club diferit”, a declarat Cosmin Petruescu.

Tehnicianul polist a vorbit şi despre perioada de pregătire premergătoare reluării campionatului: „Am avut condiţii bune de pregătire, chiar dacă stagiul nostru a fost unul organizat pe plan local. Nu ne-a lipsit nimic pentru a putea să ne antrenăm în condiţii optime pentru miniretur. În plus, pentru prima dată în cariera mea de antrenor la nivel de seniori nu am pierdut nici un meci amical! S-a scris despre valoarea adversarilor pe care i-am întâlnit, dar nu sunt de acord că am întâlnit echipe modeste. Cel puţin două dintre ele, Reşiţa şi Dumbrăviţa, dacă ne raportăm şi la transferurile perfectate în această iarnă, ar putea să facă faţă la nivelul Ligii a II-a. Mi-aş fi dorit să întâlnim şi adversari din eşalonul secund de la noi din zonă, însă este aproape imposibilă disputarea unor asemenea jocuri de verificare din cauza orgoliilor şi a rivalităţii sportive existente între cluburile din această zonă”.

„Este un moment pe care şi noi l-am aşteptat cu multă nerăbdare. Pentru suporteri, pauzele de iarnă sunt foarte lungi, cel puţin aşa ni se par. A fost foarte mult de lucru, am încercat să construim o echipă care să facă mai multă treabă decât în tur şi cred că am reuşit acest lucru. Sper ca noii veniţi să înţeleagă la ce club au ajuns şi să dea totul în teren pentru Poli. Ne pregătim pentru retur de foc cu meciuri frumoase”, a spus şi Sebastian Novovic, preşedintele asociaţiei Druckeria.

ASU Politehnica Timisoara 2 1


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *