ASU Politehnica Timişoara are un nou atacant. Sebastian Serediuc a semnat un contract pe două sezoane

ASU Politehnica Timişoara are un nou atacant. Sebastian Serediuc a semnat un contract pe două sezoane

ASU Politehnica Timişoara are un nou atacant. Sebastian Serediuc a semnat un contract pe două sezoane cu divizionara secundă alb-violetă. Acesta s-a născut pe 23 februarie 2000, la Călan (județul Hunedoara). Este vârf şi deţine și cetăţenia spaniolă.

Serediuc a efectuat junioratul la Lleida Esportiu, echipă în culorile căreia a făcut pasul spre seniorat, în al treilea eşalon spaniol. În România a fost jucătorul grupărilor Minaur Baia Mare, CFR Cluj şi Unirea Dej. La cea din urmă a fost împrumutat de campioana României în sezonul de primăvară. A înscris patru goluri în opt apariţii în returul ediţiei 2020-2021 al Ligii a III-a. A evoluat pentru dejeni şi în cele patru partide ale barajului de promovare, contribuind la accederea Unirii în Liga a II-a cu un gol marcat în semifinale.

„Mă bucur că am reuşit să ajung la Politehnica. Sper să fie într-un ceas bun şi să dau cât mai multe goluri. Îmi doresc să ne îndeplinim obiectivul de a intra în play-off şi apoi să realizăm promovarea în Liga I pentru suporterii noştri. Vreau să formăm o echipă bună. Ştiu că este un club cu o istorie în spate şi oraşul merită să revină unde a fost”, a declarat Sebastian Serediuc.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns