ASU Politehnica, examen important la Mioveni

ASU Politehnica Timișoara dispută mâine o partidă importantă în play-off-ul eșalonului secund pe terenul echipei CS Mioveni.

„Meciul cu Rapid a lăsat urme din punct de vedere psihic, pentru că a fost o înfrângere care la un moment dat era neaşteptată. Am pierdut în patru minute un joc pe care l-am avut în mână, iar acum mergem la Mioveni. Obiectivul nostru este acum un loc de baraj, de fapt acesta a fost obiectivul realist al nostru, deşi, sincer, nu am fost cu nimic mai prejos Rapidului sau Craiovei. Din contră, la Craiova am pierdut primind un singur şut pe poartă, cu excepţia loviturii de pedeapsă, la Călăraşi a fost un meci bun, care, la fel, după numărul de ocazii, trebuia să-l câştigăm. Rapid şi Craiova s-au distanţat, este o diferenţă care în momentul acesta este greu remontabilă. Trebuie să fim realişti, pentru că este un play-off şi ca să recuperezi nouă puncte trebuie să legi trei-patru victorii, dar locul de baraj ne este accesibil. Suntem trei sau patru echipe pe două locuri, diferenţa este mică între noi. Avem mai multe meciuri acasă începând din retur şi ne jucăm şansa până la capăt. Repet, un loc de baraj ne este accesibil şi obţinerea lui ar fi o performanţă”, a declarat Dan Alexa.

Întrebat despre importanţa unei victorii la Mioveni, tehnicianul polist a spus următoarele: „Într-adevăr, venim după o înfrângere care a cauzat o stare psihică proastă. Trebuie să arătăm caracter şi să mergem la Mioveni să dăm absolut tot. O victorie la Mioveni, după o înfrângere cu Rapid, aşa cum a fost, ar însemna enorm pentru noi! Ar demonstra că avem caracter de campioni, caractere pentru performanţă. Obligatoriu victoria, este foarte important să câştigăm! Mergem să câştigăm, dar, repet, sunt patru echipe pe două locuri sau trei pe un loc, Mioveniul are totuşi un avans de puncte, trebuie să obţinem maximum din fiecare joc. În acelaşi timp este obligatoriu pentru moral să obţinem o victorie şi cât mai repede posibil”.

ASU Politehnica Timișoara nu se confruntă cu probleme mari de lot pentru partida din deplasare cu CS Mioveni, programată mâine, cu începere de la ora 16 (Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport), în etapa a patra a play-off-ului Ligii a II-a.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “ASU Politehnica, examen important la Mioveni

Lasă un răspuns