”Ăștia-s ai noștri! Ăștia sunt băieții noștri!”. Momente dramatice surprinse la accidentul în care doi polițiști de 21 de ani și 45 de ani au ars de vii (video)

politisti 14

Momente dramatice suprinse de la cumplitul accident din Brăila, în care doi polițiști de 21 de ani și 45 de ani au ars de vii. În film este suprins exact momentul când polițiștii ajunși la locul accidentului își dau seama că în mașina care ardea ca o torță sunt tot polițiști, colegii lor. Din  imagini se vede cum, la un moment dat, unul dintre salvatori exclamă ”Băi, ăștia-s ai noștri! Ăștia sunt băieții noștri!” .Reamintim că doi poliţişti au murit arși de vii, în urma unui tragic accident rutier produs marți seara, pe raza localității Şuteşti, în județul Brăila.

În autospeciala poliției se aflau polițiștii Bara Mihai în vârstă de 45 de ani și colega sa mai tânără, Manea Ana Maria, în vârstă de doar 21 de ani. Cei doi polițiști erau în cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca.

Cei doi se aflau în patrulare, iar la un moment dat polițistul aflat la volan ar fi pierdut controlul autospecialei și s-a cu mașina de un copac. Imediat după impact, automobilul a luat foc, cu cei doi polițiști încarcerați între fiarele contorsionate.

Cei doi poliţişti sunt agent şef Mihai Bara, în vârstă de 45 de ani, care se afla la volanul autospecialei de Poliţie şi agent Ana Maria Manea, de 21 de ani.

Poliţista în vârstă de 21 de ani era angajată în cadrul IPJ de doar cinci luni, iar poliţistul, în vârstă de 45 de ani, mai avea doar un an până la pensie.

“Sincere condoleante familiilor colegilor noștri si tuturor celor care i-au cunoscut”, au transmis colegii celor doi poliţişti.

 

foto: observtornews

romania24.ro

 

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “”Ăștia-s ai noștri! Ăștia sunt băieții noștri!”. Momente dramatice surprinse la accidentul în care doi polițiști de 21 de ani și 45 de ani au ars de vii (video)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *