Astăzi se deschide Ștrandul Municipal din Lugoj

Veste bună pentru lugojeni: Ștrandul Municipal se deschide astăzi, 10 iulie! Din cauza stării de alertă generate de pandemia COVID 19, dar și a vremii nefavorabile, redeschiderea Ștrandului Municipal nu a putut avea loc mai devreme.

CITEȘTE ȘI: România, Serbia și Bulgaria, focare de coronavirus. Se iau în calcul noi restricții

Însă, odată cu apariția Ordinului 1077 din 12 iunie 2020 al Ministerului Sănătății, care reglementează printre altele condițiile necesare a fi respectate pentru reluarea activității de natație în bazinele acoperite și în aer liber din România, personalul Ștrandului Municipal a făcut toate pregătirile pentru începerea în condiții de siguranță a activităților de agrement la Ștrandul Municipal. Pentru a păstra la un nivel minim riscul de infecție cu noul coronavirus, se vor respecta toate ordonanțele emise, precum și regulamentele privind condițiile necesare a fi respectate pentru reluarea activităților de natație în aer liber.

Astfel: · Lista cu măsurile de protecție pentru prevenirea infecțiilor cu noul coronavirus va fi afișată la vedere în interiorul bazei de agrement. · În incinta bazei de agrement, ținând cont de suprafața bazinelor și a plajelor vor putea avea acces simultan doar un număr de 250 de persoane. Pe măsură ce unele persoane vor ieși pot intra alte persoane fără a depăși numărul maxim de 250. · La intrare fiecărei persoane i se va verifica temperatura, iar persoanele cu febră mai mare de 37,3 ° Celsius nu vor primi acces în incinta bazei. · Clienții bazei de agrement sunt rugați să utilizeze dispozitivele cu dezinfectanți amplasate la intrare și în vestiare. · Șezlongurile sunt așezate la 2 m distanță între ele și nu pot fi mutate. · În apă fiecărui înotător trebuie să-i revină o suprafață de 12 mp. · Utilizarea dușurilor interioare este interzisă. · Servirea produselor de la bar se va face de către personalul barului fără deplasarea clienților în punctele de servire.

Orarul este aceleași ca anul trecut, respectiv: marți – vineri – între orele 11 – 20, sâmbătă și duminică – între orele 10 – 20, iar în ziua de luni ștrandul este închis. Tarifele zilnice de intrare, conform HCL 90/30.05.2019 sunt 5 lei / persoană – elevi / studenți, respectiv 10 lei / persoană – adulți Pe perioada stării de alertă, biletul de intrare își pierde valabilitatea odată cu ieșirea din baza de agrement.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns