Apel către toţi locuitorii judeţului Timiş!

Direcţia de Sănătate Publică Timiş a lansat un apel către toţi locuitorii judeţului, rugându-i să fie precauţi şi responsabili:

„Având în vedere că, în ultima perioadă de timp, evoluția cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 a luat o amploare deosebită, Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș face apel la responsabilitatea și maturitatea cetățenilor pentru ca împreună să limităm răspândirea infecției cu noul coronavirus. Protejându-ne pe noi, contribuim la protecția tuturor!

Vă rugăm să conștientizați necesitatea și importanța de a purta mască în spații închise, de a evita aglomerațiile, de a ne spăla mâinile cât mai des, de a păstra distanțarea fizică și de a da dovadă de respect unii față de alții, supunându-ne recomandărilor medicilor specialiști.

CITEŞTE ŞI: Record de îmbolnăviri cu COVID-19 în Timiș și în țară!

Totodată, este necesar să respectăm cu strictețe măsura de izolare la domiciliu, atunci când se impune acest lucru în urma anchetei epidemiologice. Pentru a valoriza eforturile și munca depusă până acum de întregul corp medical si de către autoritațile implicate în gestionarea pandemiei, este necesar să luăm atitudine, să tratăm cu seriozitate situația actuală și să fim exemple pentru cei din jurul nostru, respectând regulile.

Eludând măsurile de prevenție impuse de situația epidemiologică actuală, impactul va fi nefavorabil, inclusiv și pe plan internațional, cetățenilor români fiindu-le impuse noi restricții de călătorie”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns