Astăzi este eclipsă totală de soare. Cum se poate vedea și ce schimbări zodiacale aduce

eclipsa de soare 2

Astăzi are loc un fenomen astronomic, dar și astrologic foarte important: o eclipsă totală de soare. Din păcate, puțini sunt cei care se vor putea bucura de spectacol urmărindu-l direct, cei mai mulți pot însă folosi Internetul.

Eclipsele de Soare se observă numai din anumite locuri de pe glob, iar faza maximă de totalitate, doar pe o fâşie lată de aproximativ 200 de kilometri, de aici şi raritatea lor, potrivit site-ului Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” din Bucureşti.

Pe 2 iulie, Luna se va plasa între Terra şi Soare, pe aceeaşi axă, generând o eclipsă care va fi vizibilă din cea mai mare parte a regiunii Pacificului, precum şi din Argentina şi Chile.

CITEȘTE ȘI: Arșița s-a revărsat peste Banat. Foto

Eclipsa va debuta la est de Noua Zeelandă, la ora 16.55 GMT, pentru a se încheia în zona Argentinei, la ora 21.50 GMT. Având în vedere că va traversa o mare parte din Oceanul Pacific, puţini oameni vor putea observa fenomenul.

În rest, eclipsa va putea fi urmărită pe Internet, în timp real, aici 

Următoarea eclipsă parţială de Soare vizibilă de pe teritorul Românei va avea loc pe 21 iunie 2020.

Totodată, următoarea eclipsă solară totală vizibilă din ţara noastră va avea loc abia pe 3 septembrie 2081.

Ce spun astrologii despre eclipsa de astăzi

Din punct de vedere al astrologiei, eclipsa este considerată prevestitorul schimbărilor care pot apărea atât la nivel extern, cât și la nivel intern. Eclipsa de Soare din 2 iulie are loc pe fundalul câtorva evenimente astrale semnificative: a opoziției cu conjuncția dintre Saturn și Pluton, a staționării lui Neptun și a ingresiilor Martelui în Leu și Venusului în Rac. Impactul acesteia poate fi resimțit câteva zile până la eclipsă și câteva după.

Eclipsa de Soare în semnul Racului pune accentul pe tema familiei, casei, relațiilor cu părinții și copiii, astfel încât schimbările în aceste sfere sunt foarte probabile. Racul ne face să ne dăruim și să dorim să ajutăm. Cu toate acestea, trebuie să fim puțin mai atenți și să controlăm emoțiile, pentru că eclipsa aduce vulnerabilitate, sensibilitate excesivă și prietenie intruzivă.

„Să învățăm că o greșeală nu ne detronează, ci poate fi cea mai bună lecție pentru noi”, ar fi mesajul transmis.

Citește mai mult AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns