Asociere-surpriză în politica din Timișoara: primarul Fritz, alături de deputatul AUR Titi Stoica

Asociere-surpriză în politica din Timișoara: primarul Fritz, alături de deputatul AUR Titi Stoica

Asociere-surpriză în politica din Timișoara: primarul Fritz, alături de deputatul AUR Titi Stoica.

USR este alături de AUR și la Timișoara, după ce ambele partide și-au dat mâna, anul trecut,  pentru demiterea guvernului.

De data aceasta, a fost rândul primarului Dominic Fritz să valideze această alianță, apărând alături de deputatul AUR Titi Stoica la un eveniment al Platformei Liberal-Conservatoare Timiș, al cărei lider este consilierul local Raul Ambruș, exclus din PNL.

CITEȘTE ȘI: Amenzi de mii de lei pentru că au dat muzica prea tare

În afara deputatului AUR, la întrunire au  participat și unii membri PNL, care în felul acesta s-au poziționat fățiș alături de gruparea lui Ambruș, recunoscută drept adversară a PNL Timiș. Este vorba de Liviu Cocean, director general la SC Piețe SA, Darius Mariș, director economic la SC Piețe SA, Patriciu Rușeț, director generat la STPT și Alin Sârbu, director la ISIM Timișoara.

Platforma Liberal Conservatoare este o asociație de tip club liberal, cu personalitate juridică. Inițiatorul platformei în județul Timiș este Raul Ambruș, care spune că ”noua mișcare politică își dorește să apere și să promoveze valorile liberale, deoarece alte partide politice intitulate liberale au abandonat aceste principii, iar electoratul de dreapta are nevoie de o reprezentare puternică în tot ceea ce înseamnă susținere a mediului privat, a libertății individuale și a dezvoltării economice a comunității, având ca piloni de bază credința și familia.

Am constituit un Biroul Politic Local la Timișoara alcătuit din 50 de persoane, 16 structuri ale platformei la nivel de cartiere ale municipiului și am format organizațiile de seniori și de tineret în cadrul platformei”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *