Amenzi de mii de lei pentru că au dat muzica prea tare

Amenzi de mii de lei pentru că au dat muzica prea tare

Amenzi de mii de lei pentru că au dat muzica prea tare.

Polițiștii locali au acționat și în acest weekend pentru luarea măsurilor legale în cazul localurilor care au tulburat liniștea publică prin muzica dată la maxim.

Astfel, în seara zilei de sâmbătă, timișorenii care locuiesc în apropierea Pieței Consiliul Europei și nu numai au semnalat faptul că din această zonă, respectiv de la grădina de vară a Iulius Town, se aude foarte tare muzica, provocând disconfort.

Polițiștii locali s-au deplasat la fața locului și au aplicat organizatorului petrecerii, societatea Art Act Production SRL cu sediul în București, o sancțiune conform Legii 61/1991 republicată de 1000 lei.

Pentru că nu au oprit muzica și au continuat să deranjeze cetățenii, o jumătate de oră mai târziu, polițiștii locali au revenit la fața locului, aplicând aceleiași firme încă o sancțiune de 1500 lei, conform aceluiași act normativ.

Duminică dimineața, în jurul orei 00.10, distracția unora a continuat, la fel și controalele.

Astfel, polițiștii locali au aplicat societății River Fun Garden, de pe Bdul Vasile Pârvan, o sancțiune de 1500 lei, conform Legii 61/1991, tot pentru muzică la intensitate ridicată.

CITEȘTE ȘI: Jurnalist britanic celebru, tâlhărit în Parcul Botanic din Timișoara

Cu aceeași sancțiune de 1500 lei s-a ales și societatea Protein House, care a dat muzica prea tare pentru ora târzie, respectiv 01.20, în noaptea de sâmbătă spre duminică, tot pe Bdul Vasile Pârvan.

Trebuie menționat faptul că ultimele două sancțiuni au fost aplicate în cadrul unei acțiuni coordonate de Poliția Municipiului Timișoara, pe timp de noapte, pe linie de ordine publică.  Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou asupra faptului că tulburarea liniștii locuitorilor pe timp de noapte se sancționează drastic, la mai multe fapte repetate, cei depistați în astfel de situații riscând ca societățile pe care le reprezintă să fie propuse pentru suspendarea activității pe o perioadă de până la 30 de zile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *