Asociere pentru stadion?

Stadionul „Dan Păltinișanu” își închide porțile

Pe Nicolae Robu îl deranjează preţul cerut de Consiliul Judeţean Timiş, proprietarul stadionului „Dan Păltinişanu”, pentru închirierea celei mai mari arene din oraşul de pe Bega.

Primarul Timişoarei lansează o propunere ciudată pentru diminuarea costurilor. El vrea ca ACS Poli şi ASU Politehnica să se prezinte împreună la următoarea licitaţie organizată de CJT, făcând un „apel la raţiune”.

Robu Poli„Consiliul judeţean a scos la licitaţie stadionul <<Dan Păltinişanu>>, suma de pornire fiind de 30.000 de lei pe lună. Consider puţin probabil ca cineva să se prezinte la licitaţie în aceste condiţii. Sper ca a doua oară preţul să fie stabilit realist – în definitiv, în acord cu legea cererii şi ofertei – şi fac o propunere: ACS Poli şi ASU Politehnica să se prezinte la viitoarea licitaţie împreună, fiecare asumând o cotă parte din chirie proporţională cu numărul de meciuri jucate. Eu cred că orgoliile păguboase pentru toată lumea trebuie lăsate la o parte şi păstrate doar cele aducătoare de bine!”, a precizat Nicolae Robu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns