Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană caută oameni responsabili și cu gândire vizionară

Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană anunță prelungirea termenului de depunere a documentației necesare pentru participarea la concursul deschis pentru ocuparea pozițiilor de expert internațional și reprezentant al mediului economic local în cadrul Consiliului Director.

Cei interesați își pot trimite CV-ul și o scrisoare de motivație la adresa [email protected] până în data de 23 septembrie 2018, ora 23:00 CET (sau 00:00, ora României), specificând poziția pentru care optează.

Concursul de candidaturi este public, deschis tuturor persoanelor fizice care îndeplinesc criteriile enunțate în Regulament și pot participa la atingerea obiectivelor proiectului Timișoara 2021, au o gândire vizionară, în acord cu un management responsabil și sustenabil, contribuind la crearea premiselor unei moșteniri durabile a proiectului Timișoara 2021.

Membrii selectați vor face parte din Consiliul Director al Asociației Timișoara-Capitală Culturală Europeană, care va superviza progresul implementării proiectului Timișoara 2021 și-l vor susține, consilia și promova.

Este necesară cunoașterea proiectului Timișoara 2021, ocuparea acestor poziții reprezentând în același timp un angajament ferm față de acesta, de valorile sale și realitatea socială și culturală a orașului și a regiunii.

Toate detaliile legate de calendarul concursului precum și criteriile de selecție pentru cele două poziții, le găsiți pe site-ul Asociației Timișoara – Capitală Culturală Europeană: http://www.timisoara2021.ro/2018/08/30/concurs-deschis-pentru-ocuparea-pozitiilor-de-expert-international-si-reprezentant-al-mediului-economic-local-in-cadrul-consiliului-director/


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns