Asociația Timișoara 2021 caută colegi

tm2021 2

Întrucât anii de pregătire a proiectului pentru Capitala Europeană a Culturii sunt extrem de importanți pentru un 2021 de success, Asociația Timișoara 2021 caută colegi creativi, implicați, conectați, responsabili și deschiși pentru ocuparea următoarelor poziții: director de comunicare; manageri de programe/ manageri de teritoriu (două poziții).

Candidații își pot trimite CV-ul și o scrisoare de motivație în limbile română și engleză, în care să prezinte relevanța experienței profesionale pentru care candidează, precum și felul în care pot să contribuie la crearea Programului Cultural Timișoara 2021, în format electronic, pe adresa de email: recruta[email protected], specificând poziția pentru care candidează.

Termenul limită de primire a candidaturilor este 28 martie 2019, ora 18.

Interviurile vor avea loc în perioada 3-5 aprilie, iar candidații selectați vor fi invitați să ocupe posturile cât mai curând posibil.

Toate detaliile legate de descrierea și atribuțiile posturilor pot fi găsite pe site-ul Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii http://www.timisoara2021.ro/2019/03/07/anunt-de-recrutare/.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *