Asociația Spitalelor, o platformă de sprijin a profesioniștilor

Asociația Spitalelor, o platformă de sprijin a profesioniștilor

În acest weekend are loc, la Hotelul Marriott din București, prima întâlnire a Asociației Spitalelor Municipale, Orășenești, Monospecialitate (ASMOMDC), organizație înființată în urma nevoii de răspuns la problemele curente cu care se confruntă unitățile spitalicești reprezentate.

Cu această ocazie, au fost dezbătute aspecte cu privire la statutul asociației, atragerea de fonduri europene nerambursabile de către spitale, nevoile de formare profesională și soluționarea problemelor întâmpinate prin împărtășirea bunelor practici.

Asociația va fi o platformă de sprijin a membrilor săi și profesioniștilor din domeniu în relația cu Ministerul Sănătății, ANMCS și casele de asigurări județene. Un rol central în activitatea asociației va fi sprijinirea membrilor de a accesa fonduri externe nerambursabile, la întâlnire fiind invitați si specialiști de la fonduri-structurale.ro.

CITEȘTE ȘI: Dominic Fritz a fost dat în judecată. Se cer daune morale în valoare de 200.000 de lei

La întâlnirea Asociației Spitalelor participă în jur de 60 de participanți, reprezentanți ai instituțiilor publice centrale, județene, directori ai DSP, actuali si foști manageri de spitale, directori medicali, directori financiari contabili, specialiști din sistemul sanitar, profesioniști care si-au exprimat disponibilitatea de a împărtăși din experiența si activitatea lor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *