Asistentă filmată când ţipa la o adolescentă bolnavă: „Alte calmante nu am, vrei să te omor eu?”

asistenta spital urgente

O anchetă a început la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, după ce o asistentă a fost filmată când s-a răstit la o fată bolnavă şi la mama acesteia. „Alte calmante nu mai am ce să îţi fac, copilule, înţelegi? Vrei să te omor eu?”, îi spune asistenta tinerei.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, în contexul în care o asistentă medicală s-a răstit la o fată bolnavă internată la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, că din păcate, „acesta nu a fost un test”. Ea a făcut prin această referire, trimitere la măsura „pacientului misterios”.

CITEȘTE ȘI:  Sorina Pintea va trimite pacienți „sub acoperire” în spitale pentru a identifica medicii care cer șpagă

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a precizat, vineri, după ce o asistentă medicală a Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin s-a răstit la o fată bolnavă internată acolo şi la mama acesteia, că această întâmplare „ nu este un test, din păcate”.

.„Ceea ce mi-aţi arătat dumneavoastră e o situaţie reală care a fost sesizată şi sunt convinsă că cei care urmăresc acest caz, adică Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană, va lua nişte măsuri, pentru că are competenţe pe verificarea actului medical”, a spus ministrul.

Sorina Pintea a făcut prin această declaraţie trimitere la măsura „pacientului misterios”, aprig dezbătută şi contestată în ultimele zile în spaţiul public. „Pacientul misterios nu este trimis în spital doar să verifice dacă se ia şpagă, aşa cum fals s-a spus, ci pentru a verifica modul de comportament al personalului medical, respectarea regulilor, procedurilor, protocoalelor, tot ce ţine de un act medical de calitate”, a conchis ministrul Sănătăţii.

Preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Pacienţilor, Vasile Barbu, a catalogat, vineri, pentru MEDIAFAX, drept neprofesionist şi inacceptabil modul în care o asistentă medicală s-a răstit la o fată bolnavă internată la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

Citește mai mult AICI

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Asistentă filmată când ţipa la o adolescentă bolnavă: „Alte calmante nu am, vrei să te omor eu?”

  1. Nesimtirea, dezinteresul, rautatea oe care o intilnim azi la tot pasul.
    In privinta zonei, ce sa zic…acum citiva ani a trebuit „pazit” un pacient sa fie sigur ca ii administreaza cu adevarat serul anti-viperin, obtinut cu greu….sa nu primeasca…ser in loc.
    Mai mult, nu are rost !

    Asistenta-desfacut contractul de munca, fara posibilitatea de a se mai angaja in sistemul sanitar.
    Alo, se aude ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *