Asfaltul… perpendicular pe drumul judetean

fibis 6

Printr-un proiect finanțat de guvern cu 5,25 milioane de lei, prin prima listă a Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), comuna Fibiș și-a asfaltat toate străzile perpendiculare pe drumul județean care o străbate.

În total, au fost modernizați șase kilometri, investiția aflându-se în faza recepției finale. Au rămas de asfaltat străzile paralele cu drumul județean. Deocamdată, pentru ca și acestea să fie aduse la standarde, autoritatea publică locală a comandat un studiu de fezabilitate.

Cum bugetul local nu poate suporta o astfel de investiție, rămâne pe mai departe soluția solicitării unei noi alocări financiare de la guvern sau cea a unei bugetări locale multianuale, caz în care finalizarea asfaltării pe toate străzile nu se va putea face prea curând.

Trebuie spus că primăria a solicitat bani de dezvoltare pentru șapte proiecte prin PNDL, dar, prin a doua lista a acestuia, a primit doar pentru unul, cel pentru reabilitarea și modernizarea școlii și grădiniței, obiective pentru care s-au alocat puțin peste 970.000 de lei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns