Asfaltarea, la ordinea zilei şi într-o comună din judeţul Timiş

Dintre investiţiile aflate în derulare la Biled, cea de asfaltare a străzilor este cea mai importantă pentru localnicii deţinători de mijloace de transport. Proiectul în curs de implementare prevede şase kilometri de carosabil, podeţe şi rigole de scurgere pluvială la fiecare gospodărie.

Lungimea totală a străzilor comunei este însă mult mai mare, astfel că mai rămân de asfaltat alţi zece kilometri. O parte din aceasta va fi asfaltată din bani de la bugetul local, respectiv trei străzi care fac legătura cu DN6.

Tot la acelaşi capitol trebuie înscris şi proiectul de realizare a zece kilometri de drum pentru accesul agricol, pentru care există finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală.

Aceste investiţii la reţeaua de drumuri comunale a comunei Biled sunt bine-venite, dar ele nu rezolvă complet necesarul pentru o infrastructură locală modernizată.

Pentru ca acest lucru să se realizeze e necesar ca un nou proiect să primească finanţare din surse atrase, comuna neavând forţa financiară să suporte costurile investiţionale din bugetul local.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Asfaltarea, la ordinea zilei şi într-o comună din judeţul Timiş

  1. De cateva decenii tot asfaltam si canalizam… si n-am terminat nici pana-n ziua de azi. Va mai curge multa apa pe Beghei, si noi tot vom asfalta. Stimati „jurnalisti” de la Renasterea, mai aveti si alte stiri, sau ne bombardati cu asfaltarile si canalizarile, cand si cand cu cate un articolas despre cum parcheaza timisorenii pe trotuare. Incet m-am cam saturat de jurnalismul asta, cred ca o sa-mi iau ramas bun de la editia online, cu parere de rau dar … trebuie.

Lasă un răspuns