Asfalt proaspăt pe centura Reşiţei

Asfalt proaspăt pe centura Reşiţei

Asfalt proaspăt pe centura Reşiţei

Cu o investiţie de 1 milion de lei de la bugetul local, marţi, 21 mai, Primăria Reşiţa, prin Direcţia de Reparare şi Întreţinere a Patrimoniului Consiliului Local, a demarat lucrările de asfaltare pe drumul de centură al Reşiţei, pe o porţiune de drum de aproximativ 2 kilometri!

Mai exact, pe strada Târnovei, asta după ce au fost executate în prealabil mai multe lucrări de reparaţii pe ambele sensuri, precum şi de consolidare a versanţilor.

„Azi au început lucrările de asfaltare pe circa 1,7 km, între Uzina de Apă şi Club Castel. Investiţia se ridică la 1 milion de lei, banii provin de la bugetul local al municipiului Reşiţa, cu precizarea că asfaltul folosit provine din staţia proprie”, a declarat directorul executiv Daniel Călin, conform caon.ro.

CITEȘTE ȘI: Viorel Mărcuți, candidatul PSD la Primăria Sânmihaiu Român: „Investițiile vor continua pentru că suntem în plină dezvoltare”

În următoarea etapă, se prevede și asfaltarea ultimei porţiuni din acest drum, după finalizarea lucrărilor de refacere a carosabilului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *