Asfalt pe drumul dintre Săcălaz și DN6

calin dobra 12

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a fost, miercuri, pe teren, pentru a explica modul în care se vor desfășura lucrările de asfaltare ale unui alt tronson din centura alternativă a Timișoarei.

Astfel, a fost semnat contractul de execuție pentru asfaltarea drumului Săcălaz – DN6 (Calea Torontalului), cu o lungime de cinci kilometri. Șoseaua continuă tronsonul existent al minicenturii, dintre Sânmihaiu Român și Săcălaz. Lucrarea va costa 9,4 milioane de lei, termenul de execuție este de opt luni, iar constructorul, DCM Group.

Un proiect mai vechi de-al nostru este minicentura municipiului Timișoara, realizată prin rețeaua de drumuri județene. Am pornit cu drumul Sânmihai – Săcălaz, am preluat drumul de la Sânmihai la Șag, iar acum suntem aici, la Săcălaz, unde realizăm un proiect de infrastructură rutieră până la DN 6.

Acum este un drum de pământ, poate printre ultimele drumuri județene pe care le-am preluat ca și administrare și a rămas de pământ. Astăzi am semnat contractul de execuție a lucrărilor cu un termen de opt luni, un drum care va avea conexiunea la DN 6 cu un sens giratoriu.

Vom ajunge în centrul localității Săcălaz, unde, în cadrul unui alt proiect, vom conecta acest drum județean cu un alt sens giratoriu, pentru a asigura fluența traficului. Când vom realiza această lucrare vom fluidiza foarte mult traficul”, a declarat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns