Asfalt pe aproape 15 kilometri de străzi, într-o comună timişeană

sanmihaiu roman 10

Modernizarea străzilor beneficiază de alocări de fonduri din mai multe surse într-o comună timişeană. Un proiect se află în derulare, iar altul urmează să fie demarat. Astfel, în comuna Sânmihaiu Român se află în execuţie 6,1 kilometri de carosabil asfaltat, investiția beneficiind de fiannțare prin măsura 3.2.2. în cadrul unui proiect integrat. De menționat că, deși proiectul este aprobat din 2009, lucrările au fost efectuate abia în ultimul an, șantierul fiind deschis în noiembrie 2016.

Conform edilului-șef al comunei, Viorel Mărcuți, covorul asfaltic este deja turnat pe toată lungimea, mai fiind de executat doar marcaje și podețe. În două săptămâni, această investiție ar trebui să se finalizeze complet. Beneficiari sunt locuitorii satelor Utvin și ai reședinței comunei.

Un alt proiect de afaltare se află în procedura de achiziție publică. Prin acesta se vor moderniza alți opt kilometri de străzi, în mod egal în aceleași două localități componente. Finanțarea este asigurată din fonduri europene atrase pe măsura 7.2.

În al treilea sat al comunei, Sânmihaiu German, care are în total patru kilometri de drumuri pietruite, se vor efectua intervenții la acestea, urmând să fie asfaltate și ele în viitor, în funcție de obținerea de noi finanțări.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Asfalt pe aproape 15 kilometri de străzi, într-o comună timişeană

  1. Al treilea sat se desfinteaza probabil. Nu e nici-o lege cu impartirea fondurilor intre satele comunei? Ca aSanmihaiu German e lasat in epoca de piatra.

Lasă un răspuns