AS Peciu Nou vrea să urce în clasament

După 14 etape, AS Peciu Nou ocupă locul al zecelea în ierarhia Ligii a IV-a Timiş, aceeaşi clasare având-o la finalul ediţiei trecute de campionat.

Ambiţiile celor care conduc destinul acestei echipe sunt însă mai îndrăzneţe. Obiectivul în cel de-al patrulea eşalon fotbalistic este poziţionarea în prima jumătate valorică, iar în Cupa României – disputarea finalei fazei judeţene.

În competiţia KO, AS Peciu Nou este la un singur pas de ultimul act, avansând în semifinale după victoria cu 6-2 obţinută, miercuri, în deplasare, cu divizionara a şasea Voinţa Ionel.

„Vrem să ne clasăm pe locul al optulea, mai sunt trei etape din tur şi încercăm să ne realizăm obiectivul pe final de an. Avem şi o calificare în semifinalele cupei, competiţie în care vrem să jucăm finala. În partida de la Ionel, gazdele au început cu un gol marcat în primele zece minute, dar apoi băieţii noştri şi-au revenit şi a fost 6-2 la final. Am fost dominaţi în primele zece minute, asta şi pentru că n-au evoluat toţi titularii. Pe teren au fost multe rezerve şi chiar doi jucători în vârstă de doar 15 ani. După deschiderea scorului, jocul a curs în favoarea noastră. A fost un meci liniştit, fără probleme”, ne-a declarat preşedintele Marius Mureşan.

Staff-ul tehnic este alcătuit din „principalul” Sorin Gheju şi „secundul” Ionel Bărbosu.

La Peciu Nou se încearcă aducerea jucătorilor născuţi în comună care evoluează la alte formaţii. Primii pe această listă sunt Cornel Bud şi Denis Bud, ambii din Diniaş, aduşi de la Timişul Şag. Au mai venit Toth şi Laslău, de la Retezatul Haţeg, Teslaru (întors din străinătate) şi Copoeru, de la AS Seceani.

Cei care au plecat în pauza de vară sunt Matei (Pobeda Dudeştii Vechi), Martinov (ACS Carani Murani), Taju şi Gârz (ambii la Progresul Gătaia). Totodată, Trifu, fost atacant la Ripensia Timişoara, legitimat în prezent la echipa din Peciu Nou, are apariţii limitate din cauza locului de muncă.

„Încercăm să aducem acasă toţi jucătorii din zonă care evoluează la alte echipe. Faţă de sezonul trecut, au rămas cam 80 la sută dintre băieţi şi am adus jucători pe posturile pe care aveam nevoie”, ne-a mai spus Marius Mureşan.

În etapa cu numărul 15 a Ligii a IV-a Timiş, AS Peciu Nou îşi va măsura forţele sâmbătă, de la ora 11, pe teren propriu, cu Unirea Tomnatic.

„Va fi un meci greu, întâlnim ocupanta poziţiei secunde, Unirea Tomnatic, dar vrem să câştigăm pentru a intra în prima jumătate a clasamentului”, a conchis Marius Mureşan.

Într-o altă partidă disputată miercuri în faza judeţeană Timiş a Cupei României la fotbal, Avântul Periam s-a impus cu 3-2, în deplasare, în faţa echipei ACS Carani Murani.

Cel mai probabil, partida CSC Dudeştii Noi – ASO Deta, tot din faza a patra a competiţiei KO, va fi omologată cu scorul de 3-0, oaspeţii neprezentându-se la teren.

Ultimul joc, cel dintre FC Bazoşu Vechi şi Voinţa Maşloc, va avea loc în data de 30 noiembrie.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns