AS Peciu Nou, revelaţia returului Ligii a IV-a Timiş

AS Peciu Nou

Aflată pe penultima poziţie a clasamentului Ligii a IV-a Timiş, AS Peciu Nou s-a reorganizat din temelii în pauza de iarnă, iar roadele se văd, echipa ocupând în prezent locul al treilea într-o ierarhie neoficială a returului competiţiei.

Prima decizie a fost cooptarea în calitate de conducător a lui Marius Mureşan, fost jucător, antrenor şi chiar lider al staff-ului administrativ în celelalte perioade petrecute de acesta la gruparea din Peciu Nou.

El i-a adus pe tehnicienii Remus Steop şi Orlando Trandu, care au activat ultima dată la Ripensia Timişoara, în eşalonul secund al fotbalului românesc, lotul fiind întărit înaintea părţii secunde a întrecerii cu Trifu (Timişul Şag), Gîrz (Dudeştii Noi), Martinov (Voinţa Bield), Gorbe (Auto Timişoara), Ştrango (Victoria Zăbrani) şi Băluţă (ultima dată în Elveţia).

AS Peciu Nou a strâns cinci victorii (3-1 cu Pobeda Dudeştii Vechi, 1-0 cu Unirea Sânnicolau Mare, 4-3 cu CSM II Lugoj, 6-2 cu Avântul Periam, 3-1 cu ACS Murani), patru remize (0-0 cu Progresul Ciacova, 1-1 cu FC Bazoşu Vechi, 1-1 cu Voinţa Maşloc, 1-1 cu Cocoşul Orţişoara) şi a suferit o singură înfrângere în retur (2-3 cu ASO Deta).

„În iarnă, echipa era pe penultimul loc, la egalitate de puncte cu ultima clasată, iar într-un clasament al returului suntem pe poziţia a treia. De când au venit antrenorii Remus Steop şi Orlando Trandu am pierdut un singur meci. Ei au acceptat să ne ajute fără pretenţii financiare exagerate, ne cunoaştem de mult timp, am fost colegi la UMT. Încercăm să facem o treabă bună şi de durată pentru nivelul la care ne aflăm. Meritul principal este al antrenorilor şi al jucătorilor. Eu am încercat să mă ocup de organizare, am vrut ca lucrurile să fie serioase, să ne respectăm unii pe alţii. Am mai activat la Peciu Nou ca jucător, antrenor şi conducător. Încercăm să alcătuim o echipă care să nu se mai bată în fiecare sezon la retrogradare, aşa cum s-a întâmplat în ultimii patru ani. Vrem să construim un club solid care să poată activa fără probleme în liga a patra, ba chiar să se claseze în prima jumătate a clasamentului. Au fost demarate actele pentru constituirea unui club de drept public. În momentul actual avem sprijinul unor oameni de afaceri din zonă, în special din domeniul agricol. Pe viitor ne dorim o asociere între acest club, oameni de afaceri şi primăria locală. Pe termen lung va fi greu să activăm la un nivel ridicat fără sprijinul primăriei”, ne-a declarat Marius Mureşan.

Cei mai buni marcatori din retur ai divizionarei a patra din Peciu Nou sunt Patrian Trifu, Sergiu Iorgovan, ambii cu şase goluri, şi Alin Gîrz, cu cinci reuşite la activ.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns