Artistă moartă pe scenă la un bal al bobocilor

medicina legal

Artista participa la Balul Bobocilor de la Liceul Teoretic din orașul Sebiș, i s-a făcut rău pe scenă, iar în câteva ore medicii i-au declarat decesul.

Eveniment nefericit, vineri seara, la Sebiș. O tânără de 33 de ani care participa, în calitate de dansatoare, la Balul Bobocilor de la Liceul Teoretic din localitate, a murit după ce i s-a făcut rău pe scena Casei de Cultură. Tânăra făcea parte echipa coregrafică a cântăreței Letiția Roman (cunoscută de la emisiunile Vocea României, X-Factor sau Next Star). Se pare că ea ar fi suferit un infarct.

Potrivit informațiilor noastre, a fost solicitată imediat ambulanța, iar în scurt timp tânăra a ajuns la Spitalul din Sebiș, aflat chiar peste drum de Casa de Cultură.

Echipajul medical care a preluat-o a povestit, pentru Jurnal arădean/ Aradon, că aceasta se afla în comă și avea aritmie puternică. Tânăra a intrat în stop cardio-respirator, situație în care a fost solicitat un echipaj SMURD de la Arad și s-au început manevrele de resuscitare.

S-a reușit o dată aducerea ei în simțiri, dar în foarte scurt timp a intrat din nou în stop cardiorespirator. După aproximativ două ore de încercări de a o salva, medicii au declarat decesul tinerei, undeva între orele 0.00-0.30 (în noaptea de vineri spre sâmbătă).

Trupul dansatoarei a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad. În urma necropsiei se va stabili cu certitudine care au fost cauzele decesului său subit, scrie aradon.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *