Articolul nostru a avut efect: un deponeu de gunoi dintr-un cimitir a fost golit de… Colterm

deponeu gol 1

Reacția primăriei după publicarea, în ediția de joi, 11 iulie, a “Renașterii bănățene”, a articolului „Morții Timișoarei sunt îngropați sub munți de gunoaie” a fost aproape instantanee.

CITEȘTE ȘI: Morții Timișoarei sunt îngropați sub munți de gunoaie. Video!

În aceeași zi, la deponeul cimitirului de pe strada Rusu Șirianu, au apărut utilaje ale Colterm, muncitorii companiei locale de termoficare golind tot gunoiul din spațiul respectiv. Acțiunea va trebui repetată cât de curând pentru că mormanele de coroane uscate și alte deșeuri depozitate până acum pe aleile cimitirului din cauză că deponeul era plin, au ajuns acum în deponeul proaspăt golit.

utilaj colterm
Angajații Colterm și-au făcut apariția la cimitirul de pe strada Rusus Șirianu la puțin timp de la publicarea articolului

 

deponeu plin

Deponeul de gunoi, înainte și după mediatizare

deponeu gol

În ceea ce privește situația din celelalte două cimitire prezentate în articolul de săptămâna trecută, angajații primăriei au golit mai puțin de jumătate din gunoiul aflat în deponeul din cimitirul de pe Calea Șagului, în timp ce în cimitirul din Calea Buziașului nu s-a întâmplat încă nimic.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Articolul nostru a avut efect: un deponeu de gunoi dintr-un cimitir a fost golit de… Colterm

  1. Bravo domnule Brindescu! Munca dumneavoastră și a redacției dă roade.
    E un pas înainte, probabil prea mic pentru “omenire”.
    La câți bani se colectează de la contribuabilii timișoreni, cimitirele trebuiau sa arate lună și bec. Găsim paleative să dregem busuiocul și trimitem coltermul să facă curățenie!? Dar la cum arată carosabilul în fața primăriei nu ne mai miră nimic co doar ne întărește convingerea ca la cârma acestui oraș trebuie să fie un bun gospodar bănățean.

  2. Ce poate face un articol bun !Felicitari au fost obligați sa faca un pas inainte cei din administratia lui Robu .Cu toata sinceritatea este un articol de nota 10 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.