Arsenal de vânătoare confiscat în urma unor percheziţii la braconieri, inclusiv în vestul țării. Prejudiciul – 24.000 euro

Arsenal de vânătoare confiscat în urma unor percheziţii la braconieri, inclusiv în vestul țării. Prejudiciul - 24.000 euro

Arsenal de vânătoare confiscat în urma unor percheziţii la braconieri, inclusiv în vestul țării. Prejudiciul – 24.000 euro

Un întreg arsenal de arme şi muniţii, folosite la braconaj, precum şi trofee şi carne de vânat au fost descoperite de poliţişti în urma unor percheziţii județele Hunedoara și Vâlcea. Prejudiciul cauzat este de peste 24.000 de euro.

Poliţiştii din Gorj au documentat activitatea infracțională a unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi braconaj cinegetic. 7 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. Mai multe persoane au fost prinse în flagrant în zona montană Obârșia Lotrului, județul Vâlcea.

Totodată, au fost făcute 7 percheziții domiciliare în județul Hunedoara și localitatea Voineasa, județul Vâlcea, la locuințele unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi braconaj cinegetic.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 8 arme de vânătoare deținute legal, un amortizor de sunet, un dispozitiv de vedere pe timp de noapte, 585 de cartușe de vânătoare, 280 de kilograme de carne de vânat, 8 trofee de cervide, 3 topoare și 4.300 de țigarete, deținute în afara unui antrepozit fiscal, fără a avea timbru de marcaj fiscal, informează IGPR.

CITEȘTE ȘI: Noaptea minții într-o mare comună de lângă Timişoara

De asemenea, două autoturisme de teren au fost indisponibilizate.

Două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, ulterior aceeași măsura fiind luată față de alte 5 persoane. Apoi, primele două persoane au primit control judiciar pentru 60 de zile, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *