Armistițiu politic pe tema ”Timișoara Capitală Europeană a Culturii”? ”Cineva ar putea fi sub influența anumitor substanțe halucinogene”

Armistițiu politic pe tema ”Timișoara Capitală Europeană a Culturii”? ”Cineva ar putea fi sub influența anumitor substanțe halucinogene”

Armistițiu politic pe tema ”Timișoara Capitală Europeană a Culturii”? ”Cineva ar putea fi sub influența anumitor substanțe halucinogene”

PNL Timiș face un apel la toți cei implicați în proiectul ”Timișoara Capitală Europeană a Culturii” să lase disputele politice pentru anii viitori.

”Este momentul că administrația locala și județeană să pună împreună umărul la reușita acestui proiect.

Acest demers al PNL Timiș vine în ciuda faptului că primarul Fritz, ajutat de ”locotenentul” său Freddy Simonis, au lansat în spațiul public informații mincinoase pentru a acoperi amatorismul și lipsa de experiență în administrație.

CITEȘTE ȘI: Un singur absolvent de automatică și calculatoare din lume ar fi putut câștiga concursul de la DAS Timișoara: Dana Lazăr, pila lui Dominic Fritz

Zilele trecute, primarul Fritz urla ca din gură de șarpe că președintele PNL Timiș blochează la Guvern Ordonanța prin care sunt împărțiți banii de la Ministerul Culturii pentru acest proiect.

Primarul Zerou se credea probabil la Radio Erevan pentru că fumigena pe care a lansat-o în spațiul public avea o doză de adevăr, dar nu legat de PNL Timiș.

Cel care blocase Ordonanța era chiar deputatul PSD Freddy Simonis, fapt recunoscut ulterior de acesta într-o declarație publică”, se arată într-un comunicat de presă al liberalilor timișeni.

PNL crede că supărarea celor doi se îndreaptă spre președintele PNL Timiș, Alin Nica, pentru că și-au dat seama că el este singurul care a făcut pași concreți pentru buna desfășurare a proiectului și, mai mult, și-a oferit și sprijinul pentru deblocarea situației grave în care amatorii de la USR au dus acest proiect extrem de important pentru Timișoara și județul Timiș.

„Domnul Simonis ar trebui să învețe că, în activitatea profesională, și într-un mandat acordat de cetățeni de bună credință, există bucurii mai mari decât calomnierea adversarilor politici.

Înțeleg că pare greu de crezut pentru el, însă la proiectele mari, se lucrează constructiv, pe rezultate, nu pe combinații. În ceea ce îl privește pe domnul Fritz, văzându-l în așa strânsă colaborare cu PSD-ul, mărturisesc că mă îngrijorează problemele pe care le are la coloana vertebrală administrativă.

Mă întreb cum îi poate privi în ochi pe membrii și simpatizanții USR? A uitat și de penali, a uitat și de ciuma roșie și de jurămintele anti-pesediste făcute în fața electoratului USR?”, transmite Alin Nica, președintele PNL Timiș.

Liberalii merg mai departe și spun că ”acuzațiile deputatului PSD, cum că banii de la Guvern ar urma să fie deturnați în afara proiectului, nu merită atenția nimănui pentru că dincolo de comicul situației putem bănui că cel care le-a verbalizat ar putea fi sub influența anumitor substanțe halucinogene”.

În acest context, PNL Timiș propune un armistițiu politic pe tema Timișoara Capitală Europeană a Culturii și invită liderii politici și administrativi ai USR să se alăture acestui demers.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *