Mediu curat într-o comună timișeană

Se plantează arbori: Mediu curat într-o comună timișeană

O lăudabilă acțiune ecologică va avea loc zilele viitoare la Șag, unde se vor planta peste 600 de arbori ornamentali. ”Daca nu ai făcut-o încă, cel mai bun moment pentru a planta un copac este acum!

Vrem să îmbunătățim nu doar infrastructura localității noastre aflata în plină expansiune și dezvoltare, ci să și oferim un mediu curat și un aspect plăcut și frumos străzilor noastre.

CITEȘTE ȘI: Ne vând, în condiții mizere, produse expirate, legume și fructe mucegăite. Supermarketuri amendate cu 1,5 milioane de lei

Primăria Șag, împreună cu Școala Gimnazială Șag și oamenii inimosi de la ARTOIL SRL, ART ENERGY ONE SRL, BARIL FORTE SRL, GAUSS SRL, BEGA TURISM SRL și PROFI ROM FOOD SRL, pregătim o acțiune de plantare a peste 800 de arbori ornamentali în comuna noastră!

Evident, cei ce iubesc verdele si aerul curat și vor să contribuie la înfrumusețarea comunei noastre, sunt așteptati în fața primăriei :

Joi – 24.03.2022 de la ora 17.00;

Vineri – 25.03.2022 de la ora 14.00;

Sâmbătă – 26.03.2022 de la ora 11.00;

Le mulțumesc pe această cale sponsorilor, iar dumneavoastră celor care veți participa ca voluntari, vă mulțumesc de asemenea pentru simțul civic pus în slujba comunității noastre!

Continuăm să facem lucruri bune pentru Șag, împreuna cu șăgenii!”, este mesajul transmis de Flavius Roșu, primarul comunei Șag.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *