Arafat: Suntem aici din cauză că 70% din populație a refuzat să se vaccineze. Mergeți să vă vaccinați!

Raed Arafat, despre ridicarea unor restricții: "Suntem pe un trend de scădere și ultimul lucru pe care îl vrem este să stricăm momentul ăsta"

„Noi suntem acum unde suntem din cauză că populația nu a ascultat de specialiști, ci de oameni care nu se pricep. Oamenii au mers după ei în loc să meargă după medici, după INSP. 70% dintre români au crezut că medicii îi păcălesc, dar despre cei fără studii medicale nu au crezut că îi păcălesc”, a declarat vineri șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, adăugând că România a pus la dispoziția populației cea mai bună armă pentru a controla pandemia – vaccinul, conform HotNews.ro.

„Dacă suntem unde suntem acum, este pentru că cea mai mare parte a populației a refuzat să se vaccineze. Am avut centre de vaccinare cu capacitate de a vaccina 100.000 de oameni pe zi, unde se vaccinau 3.000 de oameni pe zi”, a afirmat șeful DSU.

CITEȘTE ȘI: Cîțu anunță introducerea certificatului verde în magazinele neesențiale

„În România vaccinul împotriva COVID nu a lipsit niciun moment, dar a trebuit fie să donăm o parte din doze, fie să le vindem, pentru că oamenii au refuzat să le primească”, a adăugat Raed Arafat.

„Măsura cea mai importantă este în mâna tuturor: Mergeți să vă vaccinați!”, este mesajul șefului DSU.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Arafat: Suntem aici din cauză că 70% din populație a refuzat să se vaccineze. Mergeți să vă vaccinați!

Lasă un răspuns