Arafat s-a vaccinat: Nu e la ordin, cine dorește se vaccinează

Șeful DSU, Raed Arafat, s-a vaccinat luni anti-Covid și a spus că este un gest de normalitate și că a preferat să îl facă public pentru a arăta că face ceea ce recomandă.

CITEȘTE ȘI: Accident grav, nu departe de Timișoara. Oameni răniți

„Este un gest de normalitate, abia am așteptat să pot să mă vaccinez, am făcut vaccinul public, să arăt că ce am recomandat facem și noi.

Vaccinul se face voluntar, este un vaccin sigur, gratuit. Dacă cât mai mulți îl facem, reușim să ajungem într-o cât mai apropiată normalitate”, a afirmat Arafat.

El le-a recomandat oamenilor să nu asculte știrile nefondate și să caute surse sigure, oficiale, justificate științific.

„Cei care amână și nu vor să se vaccineze au varii motive – să aștepte, să mai vadă, poate au crezut unele păreri. Nu e la ordin, explicăm și cine dorește se vaccinează.

Nu stăm nici cel mai bine din Europa, nici cel mai prost. Stăm bine, numărul centrelor va crește, în zilele următoare, MS va plăti medicii de familie să participe la vaccinare, sunt și premise de îmbunătățire”, a declarat șeful DSU.

 

2 Comments
Melinte Elena 11/01/2021
Cred că spune minciuni țiganul Arafat să se ducă în Siria unde este dat în urmărire nu sa ne omoare pe noi cu vaccinele bionteck microcipnanocip
ghita 11/01/2021
ei si? ce ne futi la cap cu cacaturile tale? daca e la alegerea fiecaruia , crezi ca nu au aflat despre vaccin cei ce doresc vaccinarea?