Aproape toți șefii din Consiliul Judeţean Timiş vor da concurs pe posturi

Președintele Consiliului Județean Timiș, Sorin Grindeanu, nu a făcut un secret din faptul că dorește să reorganizeze din temelii instituția pe care o conduce. Noua organigramă a CJT este aproape finalizată și mai are nevoie doar de avizul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, iar după ce va fi aprobată de aleșii județeni, mulți angajați vor avea surprize.

grindeanu„Circa 85 la sută dintre actualii șefi de direcții, servicii și birouri din consiliul județean vor fi testați. Nu vor trece automat de pe actualele funcții de șef în noua organigramă. Ei vor trebui să dea concurs, iar unii, să accepte o retrogradare”, a declarat Sorin Grindeanu.

Președintele CJT a fost avertizat, pe de o parte, de persoane cu vechime în administrația județeană că unii dintre cei care dețin acum funcții de conducere s-ar putea să intre într-o perioadă de evaluare și de regândire a viitorilor pași, cu alte cuvinte, să-și caute altceva de lucru.

Pe de altă parte, Grindeanu a mai fost sfătuit „să intre în forță” în CJT, pentru că, de mai mulți ani, doar unii angajați au lucrat, în timp ce alții s-au… fofilat. Deocamdată, nu a plecat nimeni, iar șeful instituției a anunțat că își dorește ca perioada de organizare să fie cât mai scurtă, pentru a putea trece rapid la cea de dezvoltare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
Tataie 24 august 2016
Exces de zel in afara legii!!! Si p()!imea pune botu'
IGOR BERGER 9 august 2016
ESTE DEJA A PATRA STIRE CU GRINDEANU SI REFORMA DE LA CJT IN MAI PUTIN DE O LUNA. ASTA CHIAR ALTCEVA NU MAI STIE, SAU VOI PRESA, RENASTEREA, REPETATI STIREA ASTA DE O SUTA DE ORI. SA FACA DEZVOLTARE IN JUDET NU RESTRUCTURARI DE ORGANIGRAME PENTRU DELICIUL POLITIC AL PSD-ULUI LOCAL. LA MUNCA GRINDEANU , NU LA AMENINTARI IMPOTRIVA FUNCTIONARILOR ......