Aproape toate străzile dintr-o comună timişeană vor fi asfaltate

Cu peste opt milioane de lei s-a ales comuna timişeană Dumbrava, din apropiere de oraşul Făget, prin accesarea Programului Naţional de Dezvoltare Locală pentru modernizarea infrastructurii rutiere locale.

Principala destinaţie a acestor fonduri o constituie realizarea a 9,3 kilometri de străzi intravilane în cele trei sate componente (Dumbrava, Bucovăţ şi Răchita), lucrarea efectivă urmând să înceapă în perioada imediat următoare.

Potrivit administraţiei comunale, în urma finalizării acestei investiţii, în cele trei sate vor mai rămâne de modernizat, pentru o etapă ulterioară, doar 2,5 kilometri de străzi, în zonele periferite ale localităţilor şi pe malul râului Bega, care străbate comuna.

4 Comments
moses 07/08/2017
Important: am fost cu bicicleta si am parcurs cateva sute de kilometrii in zona.
moses 07/08/2017
Acum cateva zile am facut un tur al lacului Surduc. Am constatat ca in TOATE localitatile s-e lucreaza de zor si s-a lucrat pentru modernizare. Asfalt de clasaI, poduri si podete puse la punct, in DUmbrava am fost chiar de mai multe ori si mi s-a parut o localitate foarte ingijita. NU stiu si nici nu ma intereseaza cine conduce satul, si nici daca mai sunt cati unguri mai traiesc pe acolo, cert este ca satul arata foarte ingrijit, fara exagerare este UNICUL sat de pe ruta Lugoj-Deva care arata bine.
Bănățan 06/08/2017
Vai si amar. Dati o fugă pâna la Făget în partea românească, sau Băteşti. Canalizare Zero! Te caci în grădină, pe unele străzi doar cu tractorul.... Oraşul Făget in UE în 2017!
IONUT POP 06/08/2017
IGASFALVA [ DUMBRAVA] o astfaltare de 2 bani ,asa nu am vazutin viata mea.nuse sesizeaza nimeni ?Au pus un strat de amorsa si aia vai de steaua ei, si primul strat e piatra curata deja sunt gauri foarte mari, stratul deja abia se mai vede , piatraomaturam cu piciorul zi de zi . BATAIE DE JOC.